Инструктори

Нашите инструктори, кои поседуваат повеќегодишно искуство во работа со кандидати за возачи, на најлесен и најбрз начин ќе Ве запознаат со сите елементи на возењето. Тие се столб на нашата организирана поставеност и се најодговорни носители на правилната и добро усогласена обука од која Вие треба да станете ВИСТИНСКИ ВОЗАЧ. Последна цел на нашата авто школа е, секако, пружењето на поквалитетна услуга на нашите кандидати. Токму поради одговорниот однос спрема кандидатите опстојуваме и напредуваме во оваа работа. Од нас сигурно ќе добиете професионалност, стрпливост, стручност и спремност да Ви излеземе во пресрет во секој момент. После 23 години работејќи со секакви инструктори и неинструктори, успеваме да одбереме со кои луѓе во иднина ќе ја градиме Вашата доверба кон нас. Во моментот тоа се луѓето на кои им се доверуваме ние како компанија.

Дозволете да Ви ја претставиме нашата екипа на инструктори:

1. Николовски Владко – инструктор од Б и Ц и Ц+Е категорија

 

C1

2. Јорданов Михаило инструктор од Б категорија

 

 206

3. Блажеска Биљана инструктор од А, Б, Ц, Ц+Е и Д кетагорија

 

4. Миле Стојанов инструктор од А, Б, Ц, Ц+Е и Д категорија

image 3da93aecaffb5dd387649c0d2d09f62b1abdea025bf9b63ee2d1c813331000b0 V

5. Љубинка Делијевска инструктор од Б категорија

20150608 190034

 

Посветеност на нашите кандидати

Ви стоиме на располагање со најсовремени и комплетно опремени возила

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×